SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ

GÜLŞEHİR BELEDİYE SPOR BU HAFTA GÖREME SPOR’U AĞIRLIYOR

Gülşehir Belediye Spor bu hafta kendi evinde  Göreme spor’u konuk ediyor.   1. Amatör liğde şampiyonluk hedefleyen Gülşehir Belediye spor  Kulübü karşılaşma öncesi Gülşehir halkına seslenerek bu hafta oynanacak olan maça davet etti.

Gülşehir Belediye Spor bu hafta kendi evinde  Göreme spor’u konuk ediyor.   1. Amatör liğde şampiyonluk hedefleyen Gülşehir  Belediye spor    Külübü mücadele öncesi Gülşehir halkına seslenerek bu hafta oynanacak olan maça davet etti.

Gülşehir Belediye spor  külübü Başkanı Raşit Kılıçkaya’nın yaptığı açıklamada’’ Geçtiğimiz yıl play-off larda kaybettiğimiz şampiyonluğu 2018 yılında kazanmak istediklerini belirterek  Bu yıl 1. amatör kümede 10 maçta 20 puan topladık ve şimdi şampiyonluk yolundaki en güçlü rakibimizi ağırlıyoruz.

SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ

Bu hafta kendi sahamızda Göreme Spor’u ağırlayacağız taraftarlarımızın bu haftada ilçe stadında yapacağımız maçta tribünleri dolduracaklarından şüphemiz yoktur. Başarılı bir çıkış yakalayan takım, yeni transferlerimizinde takıma adapte olmasıyla başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Bu haftada ilçe stadımızda saat 14:00’de oynanacak maça tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz”dedi.

“HEPİMİZ GÜLŞEHİRLİYİZ”

Bu hafta oynanacak olan maçta tüm taraftarı  tribünlerde görmek istediğini belirterek “  takımıza sahip çıkalım. Biz hepimiz biriz, hepimizi Gülşehirliyiz” dedi.