Başkan Arısoy Gülşehir’e Hizmet Etmeye Kilitlendik

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçe merkezinde tamamlanan dev alt yapı çalışmalarının ardından, başladıkları üst yapı çalışmalarının da hızlı bir şekilde deva ettiğini açıkladı.

Gece gündüz Gülşehir için çalışarak projeler ürettiklerini söyleyen Arısoy,” Göreve gelmemizle birlikte Gülşehir Belediyesinin itibarını tekrar kazandırdık. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gülşehir Belediyesi çalışmaya çalışmayla beraber güzelleşmeye devam edecek”

Gülşehir Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ( Dogal ğaz, Temiz Su, Kanalizasyon) hamlesinin ardından, ana caddelerimiz üzerinde başladığı üst yapı çalışmalarını da hızlı bir şekilde tamamlıyor. Üst yapı çalışmalarının tamamlanması için aralıksız bir şekilde çalışan Gülşehir Belediyesi, Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesi, Karavezir Mahallesi Kzılırmak Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi Kurşunlu Camii meydanıda Caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Modern bir görünüme kavuşan Gülşehir’de kaldırım, orta refüj bitkilendirme için çalışmalarda devam ediyor.