Gülşehir için en güzelini yapmaya devam ediyoruz

“Gülşehir için en güzelini yapmaya devam ediyoruz”

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir'in yıllardır en büyük ihtiyaçları arasında olan alt yapı için birçok yatırım yaptıklarını vurgulayarak, “Çok şükür alt yapısı biten bölgelerimizde hızlı bir şekilde üst yapı çalışmalarını başlayıp bitiriyoruz. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşerilerime teşekkür ediyorum. Gülşehir’imiz güzelleşmeye devam edecek. Gülşehir için en güzeli neyse yapmaya devam ediyoruz.
Mevsim şartlarına rağmen çalışmalarımıza hemen hemen hiç ara vermedik. Çalışmalarımızın meyvesini almaya başladık ve ana caddelerimizde kaldırım ve refüj, kapalı Pazar, alt yapı, arıtma tesisi, su depoları bakım ve tamiratı ve GES Projesi çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah yeni ve devam eden projelerimizle beraber tüm cadde ve sokaklarımızda yollarımız, kaldırımlarımız modern bir görünüme kavuşup; Gülşehir’e yakışır bir hale gelecek” dedi.

Arısoy açıklamasında “Göreve geldiğimiz gün hizmet çıtasını yükselteceğimizi söylemiştik. Yaklaşık 4 yıllık çalışmamızla hizmet çıtasını yükselttik.

Hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak

Biz Gülşehir Belediyesi olarak hizmete odaklandık hizmete kilitlendik. Bizler çalışırsak Gülşehir kazanacak. Bizler hizmet edersek Gülşehir büyüyerek güzelleşecek. Bizler vatandaşlarımızı utandırmayarak hizmet yolunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çünkü biz Gülşehir için, Sizler için hayaller kurduk.