İSRAF YOK! TEKRAR KULLANILIYOR

Alt yapı çalışmaları nedeniyle ana caddeler ve mahalle aralarından sökülen kilitli parke taşlarımız tekrar kullanıyor. Gülşehir Belediye kademesinde istiflenen kilitli parke taşlar, bordürler Belediye personellerimiz tarafından teker teker temizlenip tekrar kullanıma sunuluyor. Temizlenerek istiflenen bu taşlar ilçemizin çeşitli yerlerinde yol ve kaldırım olarak kullanılmasının yanı sıra ihtiyaca göre Okul ve Cami düzenlemelerindede kullanılmaktadır.

Başkan Arısoy ;’’Belediye envanterinde kullanılması mümkün olan malzeme ekipman ne varsa sonuna kadar belediyemizce kullanılmaktadır ve kesinlikle israf edilmediğini ifade ederek Geri dönüşümü destekleyen ve israfa hayır diyen bir belediye olarak, tekrar kullanılabilecek malzemelerimizin heba olmasına gönlümüz el vermiyor.” dedi.