Gülşehir Belediye Spor BAL'a göz kırptı

Nevşehir 1. Amatör Küme Play-Off Ligi 2. Hafta karşılaşmasında Gülşehir Belediye Spor, güçlü rakibi Çat Gençlik spor'u 2 -0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Sezona şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Ligi (BAL) parolasıyla başlayan Gülşehir Belediye Spor, Play-Off Ligi'nde ise bu sezon Çat Gençlik Spor ile 2. kez karşı karşıya geldiler.

Gülşehir İlçe Stadında oynanan ve nefes geçen maçta Gülşehir Belediye Spor’umuz, rakibi Çat Gençlik Spor’u 2-0 gibi net bir skorla mağlup ederek adını finale yazdıran taraf oldu.

Gülşehir Belediye Spor’umuz, 7 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da Nevşehir Gazi Stadında Kapadokya Göreme Spor ile Şampiyonluk maçına çıkıyor. Şampiyonluk Maçına Gelmek isteyen Gülşehirli taraftarlarımız için Nevşehir Gazi Stadına ücretsiz otobüs kaldırılacaktır.