Hizmeti Örnek Alan Değil, Hizmette Örnek Olan Bir Gülşehir

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ilçe genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek personellerle beraber mesai yapıyor. Arısoy mahallelerimizde devam eden çalışmalar hakkında birim amirlerinden bilgi aldı.

Arısoy, Gülşehir’in çehresini değiştirecek ve ilçemize çağ atlatacak projeleri hayata geçirirken çalışmaları da yakından takip ederek yerinde inceliyor.

Bu kapsamda Başkan Arısoy Fatih Mahallesi Nevşehir Caddesi orta refüj ve kaldırımlarda çam ağacı dikimi, Nevşehir Caddesi kaldırımlarına kırmızı kilitli taş döşemesi, Çalışanlar Mahallesi Kilise sokakta kırmızı kilitli parke döşemesi, Ana Caddelerde Peyzaj düzenlemeleri, Kurşunlu Cami Meydanında Ay Yıldız Figürlü havuz yapımı, Çevre Yolu üzerinde çim biçme peyzaj çalışmaları, Kurşunlu Cami Meydanı orta refüj ve yer altı kablo çekimi, Oruç Reis Mahallemizde Temiz Su Bağlantıları, 400 Evler Mahallemizde Kanal Bağlantıları ve Belediye Taş Ocağındaki çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Arısoy, “Nevşehir Caddesi Çarşı düzenlememiz de sona yaklaştık, inşallah bir ay içerisinde tamamlanacak ve Gülşehir yeni bir güzelliğe kavuşacak. Nevşehir Caddesi peyzaj ve orta refüj çalışmalarımızda sona yaklaştık, çok güzel bir alan oldu, çalışma arkadaşlarıma personellerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Caddelerimizde Peyzaj çalışmaları hızla tamamlanıyor, hepsi çok özel bitkilerden oluşan düzenlemelerle Gülşehir’i yeni bir boyuta taşıyor, gerçekten çok emek veriliyor ne olur bunları korumakta hassas davranalım. Fatih Mahallesi yol ve kaldırım çalışmamız devam ediyor, kırmızı kilitli parkeler ile çok kaliteli bir yol yapıyoruz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.