Başkan Arısoy; Ramazan Ayı Müslüman Alemi Tarafından Özlemle Beklenen Bir Aydır

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, yayınladığı mesajla Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Arısoy; 15 Mayıs’ta ilk teravih namazının kılınması ve gece sahura kalkılmasının ardından16 Mayıs’ta kurulacak olan ilk iftar sofralarıyla Ramazan ayının bereketini hep birlikte yaşamaya başlayacağız. 11 ayın sultanı Ramazan ayında karşılıklı sevgi ve hoşgörünün yoğun yaşandığı bir aya daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ramazan Ayı; Allah’ın bütün alemleri rahmetiyle kuşattığı, bolluk ve bereketin cümle hanelere indiği, yardımlaşma ve dayanışma duygusunun pekiştiği kıymetli zaman dilimlerinden birisidir diyen Başkan Arısoy; “Heyecanı şimdiden bizleri sarmış olan Kutsal Ramazan Ayı tüm bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratmaktadır. 11 Ayın Sultanı olan bu ay Müslüman âlemi tarafından özlemle beklenen bir aydır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır.

Bu ay ki; nefsimizi imtihan edebilmemiz ve iç muhasebe yapabilmemiz için büyük bir imkan, Allah’ın rızasını kazanabilmemiz için de büyük bir fırsattır. Allah, hepimizi bu imkân ve fırsatlardan ziyadesiyle istifade edenlerden eylesin.

Başkan Arısoy Ramazan’ın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağımız bu mübarek ayda birlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerimin ve İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifi’nin hayırlara vesile olmasını diliyorum.