GÜLŞEHİR MODERN LED LAMBALARLA IŞIL IŞIL OLDU

GÜLŞEHİR MODERN LED LAMBALARLA IŞIL IŞIL OLDU

Gülşehir Belediyesi tarafından Nevşehir caddesi ve Kızılırmak Caddeleri modern Led lambalarla aydınlatılıyor.

Gülşehir Belediyesi tarafından alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde başlatılan üst yapı çalışmaları led aydınlatmalarla devam ediyor. Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı (Çevre Yolu) ve Sadabad Parkında kullanılan led aydınlatma lambalarının vatandaşlarımızın beğenisini kazanması ve talepler üzerine Nevşehir ve Kızılırmak caddelerimize de led lambalarla aydınlatarak Gülşehir’imizi ışıl ışıl yaptıklarını söyledi.
Başkan Arısoy açıklamasında, alt yapı çalışmaları tamamlanan tüm mahallelerimizin yol ve kaldırımlarını eskisinden daha güzel olacak şekilde düzenlediklerini belirterek Geçtiğimiz hafta ihalesini yaptığımız 110.000m2 kilitli taş çalışmalarına, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda ara vermeden hızlı bir şekilde başlıyoruz. Gülşehir girişinden Kurşunlu Cami meydanına kadar olan alanda yapılan orta refuj çalışmaları ve ilçemiz öz kanalından başlayarak, öğretmenler lokali ve hükümet konağına kadar olan alanda andezit kaldırım ve led aydınlatma çalışmaları ile ilçemiz hoş ve modern bir görünüme kavuştuğunu söyledi.

ALT YAPIDA UZUN YILLAR SORUN YAŞANMAYACAK BİR GÜLŞEHİR İÇİN ÇALIŞTIK.

Alt yapı çalışmaların yapıldığı tüm sokaklarda mevcut alt yapı hatlarımızı tamamen yenileyerek 100 km kanalizasyon 98 km temiz su isale hattını tamamlayıp belediye imkanlarımızla sel  baskınlarına karşın eski atıl vaziyette bulunan 500’lük koruger su boruları ile yağmur hatları çekerek eski şebeke borularımızın tamamını yeniledik. Alt yapıda uzun yıllar sorun yaşanmayacak bir Gülşehir için tüm gücümüzle çalıştık çalışıyoruz.