Belediye Başkanı Arısoy: "altyapı Çalışmaları Sonrası Gülşehir, Örnek Bir İlçe Haline Geldi"

Altyapı çalışmalarının ardından kaldırım düzenleme ve yol çalışmalarına Erol Ünlüsoy Mahallesi’nde devam eden Gülşehir Belediyesi,...

Altyapı çalışmalarının ardından kaldırım düzenleme ve yol çalışmalarına Erol Ünlüsoy Mahallesi Çat Yolunda devam eden Gülşehir Belediyesi, çalışmaları ile örnek gösterilen bir ilçe haline geldi.

Yapılan çalışmalarla birlikte Gülşehir’in örnek bir ilçe haline geldiğini belirten Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "Gülşehir Belediyesi olarak amacımız en güzel hizmetleri Gülşehir’imizle ve insanımızla buluşturmak. Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. İnşallah bu günümüz dünden, yarınımızda bu günden daha iyi olacaktır" dedi.

Görev ve makamı millete hizmet etmek için aldıklarını belirten Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, "Hizmet bayrağını en üst seviyelere çıkararak Gülşehir’imizi Türkiye’nin önde gelen ilçelerinden biri haline getireceğiz. Gülşehir halkına daha iyi bir hizmet için özverili bir şekilde çalışan ekiplerimiz, alt yapı çalışmalarının bittiği güzergahlardaki bayırlar, ana yollar ve kaldırımlarda bakım onarım ve yenileme  çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlçe Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Daha modern ve kullanışlı yollar için çalışmalarını sürdüren Gülşehir Belediyesi tüm ekipleriyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir yandan Mahallelerimizin yolları yenilenirken, diğer yandan mahallelerde temiz su ve kanal bağlantıları çalışmaları’da aralıksız devam ediyor. Yapılan planlamalar doğrultusunda ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerimizin sokakları Gülşehir’in kimliğine yakışır hale getiriliyor. Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğü ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda çalışmalar yapıyor. Alt yapı çalışmaları sebebi ile aşınan ve bozulan ara caddelerde tamirat işlemleri sürüyor. Ana caddelerde yeni kilitli parke yapılırken ara sokaklarda oluşan hasarlı bölgeler ise mahallelerden topladığımız kilitli parke taşlarla yapılıyor. Belediye ekiplerimiz belirlenen programlar dahilinde yol onarım çalışmalarına çalışanlar mahallesi Araplı sokakta devam ediyor.” dedi.