Başkan Arısoy, Biz Gülşehir’in Hizmetkârıyız

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir’e hizmeti ilk günkü aşkla, durmadan, yorulmadan, daha büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Gülşehir’imizi 4,5 yıllık süreçte çok önemli noktalara getirdik. Gülşehir’imizin altyapısını %90 üst yapısını ise %60 oranda problemlerini bitirdik. Her şey daha güzel bir Gülşehir için var gücümüzle çalışacağız.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Biz halkımızın içinden geldik. Her zamanda halkımızın ve esnaflarımızın yanındayız. Hemşerilerimiz bize memnuniyetlerini dile getiriyorlar ve teşekkür ediyorlar. Bizlerde onlara teşekkür ediyoruz. Gülşehir’imizde yaşayan insanlarımız hizmetlerin en güzeline layık. İnşallah onlara ve ilçemize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Halkımızın duası ve desteği ile Gülşehir’imizi modern bir ilçe haline getireceğiz.

Belediye Başkanı Arısoy, göreve geldiğimiz gün verdiğimiz sözleri yerine getirmenin huzurunu yaşıyor ve kararlılıkla önümüzdeki dönemlerde de devam eden projelerin yanı sıra yeni projeleri de ilçemizin hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimiz günden beri ilçe merkezimizin en önemli sorunu olan alt yapıda  köklü çözüm getirerek , yeni su depoları ve temiz su hatlarıyla Gülşehir’in içme suyunu çözüme kavuşturduk.

Başkan Arısoy  4,5 yılda Gülşehir’e yaptığı projelerle ilçemize önemli bir değer kazandırırken, devam eden projelerini de tamamlayıp Gülşehir’e yeni bir vizyon kazandırmayı hedefliyoruz.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un  en önemli projeleri arasında yer alan ve geçtiğimiz hafta ihaleye çıkan 1.000.000$ maliyetli 899 KW Güneş Enerji Santralini de tamamlayarak Gülşehir halkımızın hizmetine sunacağız.

Gönül belediyeciliğimiz ilkesiyle Gülşehir’imizin hizmetkârı olduğumuzu aklımızdan çıkarmadan, ’Gülşehir Efendi Biz Hizmetkarız’ felsefesiyle var gücümüzle çalışmaya, üretmeye ve Gülşehir’imizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de ’gönül belediyeciliği’ şiarıyla, aziz hemşerilerimizin dua ve desteğiyle ekibimizle birlikte Gülşehir’i yeni hedeflerle, daha büyük dev projelerle buluşturmaya devam edeceğiz." dedi.