Kazanan Yine Gülşehir Olacak

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy seçim çalışmaları kapsamında Kızılırmak Caddesinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Arısoy, Gülşehir’lilerle birlikte omuz omuza vererek "çözülemez" denilen sorunları çözmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Kazanan yine Gülşehir olacak" dedi.

Gülşehir’de altyapı, içme suyu, kanalizasyon, dogalgaz %60, hatlarını baştan aşağı tamamladıklarına değinen Başkan Arısoy, alt yapı temelinden yaklaşık 15 ay sonra ana caddelerimizde üst yapımızda tamamlayıp Belediye bünyemizden sıcak asfalt attık. Vatandaşımız artık altyapısıyla, üstyapısıyla, doğalgazıyla Gülşehir’de güzel bir şekilde hayatını sürdürecek. Artık bundan sonra 50 yıl bir daha alt yapı çalışması görmeyecek. Gülşehir’in temelleri sağlam atıldı. Artık üste ne yaparsak yakışır.

"Gülşehir’e 5 yılda, uzun yıllar yapılması gereken, hizmetleri verdik. Alt yapı sonrası Mahalle yollarımızın kilit parke taşının döşenmesi, parkların düzenlenmesi, gibi birçok hizmetleri tamamladık. İnşallah önümüzdeki süreçte yoğun bir çalışmayla projelerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımız desteğini görmek bizleri oldukça memnun ediyor. Altyapı noktasında çok yoğun çalışma yapıldı ama zorluğun sonu selamet. Zorluğun sonunda güzellik var dedi.

Gülşehir’imiz artık geleceğinden emin, hizmetlerin devam edeceğini kaydeden Başkan Arısoy, Gülşehir’imiz geleceğinden emin, geleceğine daha güvenle bakıyor. İnşallah daha da güzelleşecek. Yarın daha güzel olacak. El ele vereceğiz. İnşallah birlikte Gülşehir’imize en güzel ve en üst seviyedeki hizmetleri, yapılması gereken hizmetleri birlikte yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu