Beş Yıldır, Gülşehir’imize Hizmet Etmenin Haklı Gururunu Yaşıyoruz

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir Efendi Biz Hizmetkarız sevdamıza, Gülşehir’imize 5 yıl dolu dolu hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. 31 Mart’ta hiçbir projesi olmadan, sadece hamasi söylemlerle nutuk atanlara değil, Gülşehir’in geleceğine hizmet eden, gönlünü ve yüregini ortaya koyan İYİ kadroları yine iş başına getirecektir.

31 Mart seçimleri öncesinde Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Sanayi sitesi başta olmak üzere çarşı esnaflarını ziyaret ederek, esnafı dinledi. 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Başkan Arısoy seçim arefesindeyiz ama hizmetlerimizde hızlı bir şekilde devam ediyor hastane yolumuz tamamlanarak hizmete açılmıştır hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın gönlünde yine biz varız. Hizmet Belediyeciliği var. 31 Mart’tan sonra da Gülşehir İYİ Parti Belediyeciliği ile halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Gülşehir’e hizmet bizim işimizdir.” dedi.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir’imizde beş yılda yaptığımız projeleri Gülşehir’imizin geleceğine göre yaptık. Önümüzdeki beş yıl içinde de Gülşehir’imiz için hazırladığımız projelerle hizmet çıtasını daha da yukarıya çıkaracağız.

Arısoy, Katılımcı bir yönetim anlayışının başarıyı mutlaka beraberinde getireceğini söyledi. Beş yıldır Belediye Başkanı olarak istişare ve müzakereye verdiği önemin tüm kesimlerce bilindiğini hatırlatan Başkan Arısoy, Bizim için önemli olan ilçemizin sorunlarını yine ilçemizin insanıyla birlikte çözüme kavuşturmaktır. Sorunları öncelik ve aciliyet sıralamasına tabi tutup, ardından teker teker çözüme kavuşturuyoruz. Biz bu sıralamayı ise, vatandaşlarımızın beklenti, istek ve talepleri doğrultusunda yapıyoruz. Beş yıldır Gülşehir’de gözümüz ve kulağımızla sürekli cadde, sokaklarda ve mahallelerdeyiz. Vatandaşımız ne istiyor ve hangi adımı atmamızı bekliyor, ona bakıyoruz. Değerlendirmemizi ona göre yapıyor ve yol haritamızı da ona göre çiziyoruz.

Başkan Arısoy, Gülşehir Halkımız inanıyorum ki 31 Mart’ta hiçbir projesi olmadan, sadece hamasi söylemlerle nutuk atanlara değil, Gülşehir’imizin geleceğine hizmet eden, mesai merfumu gözetmeksizin 7/24 çalışan İYİ kadroları yine iş başına getirecektir. İşimizi severek yapıyoruz, asla yorulmuyoruz. Beş yıl önce Gülşehir Efendi Biz Hizmetkarız diyerek beş yıldır sevdamız olan, Gülşehir’imize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde Gülşehir’de yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi konuşuyoruz.