Gülşehir’e gelen her kişi değişimi net olarak görüyor

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 31 Mart Yerel Seçim Çalışması Kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehirliler kendine hizmet edenlere inşallah 31 Martta ’da sahip çıkacak.  Önümüzdeki beş yılda da Gülşehir’imiz için hep birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız" diye konuştu.

Başkan Arısoy Bizim siyasetimiz sen, ben siyaseti değildir, vatandaşımıza en güzel hizmeti nasıl sunarız, Gülşehir'imize başarılı bir geleceği nasıl hazırlarız, onun siyasetidir. Beş yılda Gülşehir sevdalısı tüm kardeşlerimizi kucaklayarak hizmet sürecini beraber götürdük. Hayalimizde ki Gülşehir'imiz için hep birlikte çalıştık ve birlikte başardık.

Seçim çalışmaları hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, çok yoğun bir ilgi ve teveccühle karşı karşıya olduklarını, belirterek, "Hangi kapıyı çalıp, kiminle el tutuştuysak, Tüm Gülşehir gönül kapılarını sonuna kadar açıyor. Biz, Gülşehir Efendi Biz Hizmetkarız dedik, bismillah çekerek yola çıktık. Tüm Gülşehir', biz de en önce samimiyeti görüyor. Bunda kararlıyız, zira bu bizim siyasetimizin gereğinden önce inancımızın gereğidir. Biz her ne yapacaksak, Allah için yapacağız. Biz inanıyoruz ki, Allah için yapılan her iş bereketlidir, samimidir. 31 Mart zaferi bizi bekliyor.

Beş yıl önce  Gülşehir’de bir meşale yaktık,  Hizmet, yatırım ve gayret meşalesi diyen Başkan Arısoy, Verdiğimiz hizmetlere Gülşehir’li hemşerilerimiz  tanıklık etti, projelerimizi hayata yine hep birlikte geçirdik.  Gülşehir artık hizmetin merkezi oldu, vizyon kazandı. Yine Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte başaracağız. Beş yıl önce Başlattığımız hizmet seferberliğini, 31 Mart’ta sizlerden alacağımız güç ve destekle yeniden daim kılacağız inşallah.”