Taşeron İşçilerden Belediye Başkanımıza Teşekkür Ziyareti

Gülşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Taşeron İşçiler Başkan Arısoy'a Teşekkür Ziyareti Gerçekleştirdi. Önceki dönemlerde Memur ve Kadrolu personellerin almış olduğu banka promosyonu Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy'un girişimleri sonrasında Gülşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Taşeron işçilerimizde istifade etti.

Banka promosyonu için Teşekkür ziyaretinde bulunan personellerimiz Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy'a teşekkür ederek çiçek taktim ettiler. Taşeron İşçiler adına konuşma yapan Nurhan Parlar Gülşehir Belediyesinde çalışma hayatımız boyunca ilk defa almış olduğumuz banka promosyonundan dolayı Başkanımıza teşekkürü bir borç biliyoruz Başkanımızın Taşeron işçilere verdiği önem ve değeri biliyoruz ve bunun içinde büyük bir öz veri ile çalışıyoruz Allah razı olsun diyerek sözlerini tamamladı.

Personellerimizin sorunlarını ve iş akışı ile bilği alan Başkanımız Vahdi Arısoy;

Gülşehir'i adeta şantiyeye çevirdik Biz Gülşehir'e hizmet etmek için buradayız. Bizim maaşımızı da sizin maaşınızı da vatandaş veriyor” diyen Başkan Arısoy, “Sonuç itibariyle ben dahil olmak üzere hepimiz, bu şehirde yaşayan insanların hizmetkarıyız. Ona göre düşüneceğiz, ona göre çalışacağız, çalıştığımız işin de hakkını vereceğiz.

Dolayısıyla bulunduğumuz durumun, bulunduğumuz konumun, elde ettiğimiz hakların kıymetini bilelim, kıymetini bilmek için de çalıştığımızın hakkını verelim.Biz bir aileyiz bu anlamlı ziyaretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum, kazasız belasız çalışmak cümlenize ve cümlemize nasip olsun” şeklinde konuştu.