Başkan Arısoy’dan Yaşlılara Bayram Ziyareti

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında Gülşehir’de  yaşayan Hasta ve Yaşlıları evlerinde ziyaret ederek hem sohbet etti, hem bayramlarını kutladı.

İlçemizdeki Büyüklerimizin ellerini öpüp hayır dualarını almaya geldiklerini ifade eden Başkan Arısoy’u yaşlılar da oldukça samimi bir şekilde karşıladı.

Başkan Arısoy; "Biz büyük bir aileyiz. Kadim geleneğimizde küçüklere sevgi, büyüklere saygı her zaman var. Sevgi ve saygı bağlarımızı sürekli güçlü tutmalıyız ki birliğimiz ve beraberliğimiz sarsılmasın. Bunu da birbirimizi ziyaret ederek, anarak, birlikte paylaşarak mümkün kılabiliriz. Özellikle bayramlarda yaşlılarımız bizden ilgi ve sevgi bekliyor. Bu bayram yaşlılarımızı unutmayalım, hayattayken onların kıymetini bilelim’’ dedi.

Herkesle tek tek ilgilenip sohbet eden Başkan Arısoy yaşlı ve hastalara moral verdi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlı ve hastalarsa ‘Bizi unutmayın’ dediler.