DOGAL GAZ TAMAM

31.Ekim 2016 Tarih saat 18:00’de Sayın  Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Kapadokya Gaz Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın, Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, Kapadokya Enerya Gaz İl Müdürü Özenç Gezgin, Belediye İnşaat Mühendisimiz Samet Ercan ile birlikte Enerya gaz Nevşehir merkez binasında Gülşehir’imize doğal gaz inşaatının başlaması ile ilgili bir toplantı düzenlediler.

1- Toplantıda RMS istasyon kurulum alanı Gülşehir Belediyesi tarafından satın alınarak Enerya gaz’a verilecektir.

2- Gülşehir Belediyesi Enerya Gaza çalışma ofisi olarak merkezi bir yerde yer tahsis edecektir.

3- Gülşehir Belediye Meclisi Belediye sınırları içerisinde bulunan tüm cadde ve sokaklarda dağıtım şirketince ihtiyaç duyulacak kazı ve şebeke yapım faaliyetlerinde gecikmeksizin izin verilecektir.

4- Gülşehir’de dağıtım şebekesi yapım çalışmalarında Gülşehir Belediyesinin imar ve alt yapı bilgi sisteminde dagıtım şirketinin faydalanmasını sağlayacaktır.

5- Gülşehir Belediyesinin Dağıtım Şebekesinin yapımı ve dağıtım faaliyetlerinde gerekli iş birliğinin yapılacağının enerji piyasası düzenleme kurumu nezdinde taahhüt verecektir.

Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy yukarıda sözü edilen konuların 01.11.16 tarihli Belediye Meclis kararına bağlanarak bu karar bugün enerji piyasası düzenleme kurumuna müracaat etmek üzere enerya gaz’a elden teslim edeceğini  EPDK müsaadesi  hitamında doğal gaz alt yapı inşaatının başlayacağını sayın vekilimiz Mustafa Açıkgöz’ünde Ankara’da bu işlemleri takip sözü alarak DOĞAL GAZIMIZIN GÜLŞEHİR’İMİZE HAYIRLI UĞURLU olmasını diledi.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Başta Sayın Vekilimiz Mustafa Açıkgöz olmak üzere Kapadokya Enerya Gaz Yöetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın’a,  Enerya Gaz Nevşehir İl Müdürü Özenç Gezgin ve Büyük bir özveri ile Doğal gaz Abone sayısını tamamlayan Gülşehir halkımıza teşekkür ederek Hayırlı Uğurlu Olmasını Diledi.