Gülşehir Belediyesi Haftaya Hızlı Başladı

Gülşehir’de Orta Refüj Çalışması

Gülşehir Belediyesi Park Bahçeler ekiplerimiz, ilçemizin girişlerinde bulunan orta göbek çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy’un yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında Gülşehir çıkışındaki ışıkların olduğu göbeğe Leylandi, Berberis, Taflan Gold, Gold Raider olmak üzere yaklaşık 4 bine yakın bitki ile yıldız motifi uygulanacaktır.

Kaldırımlar onarılıyor

Gülşehir Belediyesi Fen İşlerine Bağlı ekiplerimiz Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için hasar gören tüm yol ve kaldırımlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.  Yapılan çalışmalar çerçevesinde ekiplerimiz Fatih Mahallesindeki bozulan kaldırımları onarmak için çalışmalara başladı. Çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız.

Su ve Kanalizasyon

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için bütün arızalara, teknik aksaklıklara anında müdahale eden Su ve Kanalizasyon ekiplerimiz, 7 gün 24 saat aralıksız olarak çalışıyor.  Su ve Kanalizasyon ekiplerimiz meydana gelen patlak, tıkanıklık ve benzeri sorunları ile içme suyu şebeke arızalarını vatandaşlarımız için sıkıntı oluşturmadan en kısa zamanda arıza gideriliyor. Ayda ortalama 100 arızaya müdahale eden ekiplerimiz alt yapının gelmesi ile inşallah bu sorunlar tamamen ortadan kalkacaktır.

İlçenin Her Noktasında Temizlik

Gülşehir Belediyesi vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek ve temiz bir Gülşehir için ilçemizin cadde ve sokakları düzenli olarak yol süpürme araçları ile temizleniyor. Teknolojik donanıma sahip, çok yönlü özellikleri olan aracın fırçaları, etkili su püskürtme sistemi ve vakumları sayesinde yol ve kenarlarındaki gazel ve çöplerin temizliği gerçekleştirilmektedir. Hem işçi güvenliği, hem de daha kısa sürede etkili temizlik sağlayan yol süpürme araçları çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Otogar’da Çalışmalar Devam Ediyor.

Otogarımızı daha modern ve kullanıma uygun bir hale getirmek için mühendislerimiz ve peyzaj mimarları tarafından yapılan incelemeler ile devam çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.