Gülşehir'de Kalorifer Kazanları Denetleniyor

GÜLŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİMİZ İLÇE GENELİNDE KALORİFER KAZANLARINI DENETLİYOR.

Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz tarafından ilçede kalorifer ile ısınan resmi kurumların yanı sıra konutları da kontrol ediyor.
Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz tarafından özellikle hava kirliliğinin önüne geçilebilinmesi için yapılan denetimlerde kalorifer yakan kişinin belgeleri de kontrol ediliyor. Hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığının korunması için belediye zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ne tür yakıt kullanıldığı, yakılan yakıt kömür ise markalı ve faturalı olup olmadığı, kazan ve baca bakımının düzenli yapılıp yapılmadığı, yakan kişinin “Yetkili Kalorifer Ateşçi Belgesi” olup olmadığı kontrol ediliyor.