Başkan Arısoy'un Yoğun Günü

Japonya Büyük Elçiliği ile Belediyemizin ortaklaşa hayata geçirdiği 15 yaş altı otizimli çocuklar gündüz bakım yurdunda Japonya Büyük Elçiliğinden Konsolos Atsushi Muramoto ile birlikte Gülşehir ilçe Kaymakamımız Sayın Murat Ertekin, Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, İlçemizde bulunan daire müdürlerinin katılımı ile incelemelerde bulundular.

Konsolos Atsushi Muramoto Konuşmasında bu projenin Japonyada bile bir örneğinin olmadığını projenin projenin çok güzel hayata geçirildiğini yapılan işleri beğendiğini projenin ilahi nihai yaşatılmasını belirtti.

İlçe Kaymakamımız Murat Ertekin Japonya Büyük Elçiliği İle Gülşehir Belediyesinin Gerçekleştirdiği bu proje bölge iller dahil bir emsalinin olmadığını çok iyi sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Başkanımız Vahdi Arısoy'da bu proje ile otizimli çocuklarımıza hizmet vermenin ötesinde özürlü ailelerine dinlenme fırsatı sunduklarını ve ayrıca Nevşehir Üniversitesinde öğrenim gören gençlerimizide pratiklerini geliştireceğini bu proje ile işçilik hariç Belediyemiz bütçesinden 400.000 TL civarında yatırım yapıldığını Japonya Büyük elçiliğine Katkılarından dolayı Teşekkür ederek projenin yaşatılması için Belediye imkanlarının sonuna kadar kullanılacağını ve projenin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dileyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra heyet Konsolos Atsushi Muramoto ile birlikte st jean kilisesini gezerek sayın Konsolosu Ankaraya Uğurladılar.