Gülşehir Belediyesinin Kar Mesaisi

Gülşehir'de dün akşam saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi.

Gülşehir Belediyesi ekiplerimiz, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Cuma günü akşam saatlerinde başlayan ve etkisini göstererek kısa sürede tüm ilçeyi etkisi altına alan kar yağışı sonrası sokak ve caddelerde kapanan yollara anında müdahale edilerek yollar ulaşıma açılıyor. Aynı zamanda kapanan yollara kar küreme ve tuzlama araçları ile müdahale ediliyor.

Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmalarda Gülşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, başta yoğun olarak kullanılan ana arterleri Kepçe, Traktör ve işçileri ile Başkan Arısoy’unda Başında Bulunduğu bir ekiple temizledi. Başkan Arısoy ;  Son günlerde etkili olan aşırı kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kapanan yolları açmak için ekiplerimiz 2 Kepçe, 3 Traktör ve iki ayrı ekiple 20 ton tuz kullanılarak şehrimizin tüm ana arterlerinin tuzlandığını  Ayrıca buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarımız da aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediyemiz karla mücadele personelleri 24 saat boyunca hazır kıta olarak beklemekte. Halkımızın mağdur olmaması için tüm çalışmaları yapıyoruz" dedi.