BAŞKAN ARISOY: 2017 PROJE YILI OLACAK

Gülşehir’i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

İLÇEMİZİN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEK PROJELER

Gülşehir’in çehresini değiştirecek projeler 2017 yılında teker teker hayata geçirilecek.

1- Gülşehir Merkez Kanalizasyon ve Temiz Su İsale Hattı Projesi Yaklaşık Maliyeti 26.548.251.71 TL

2- Çevre Yolu Atatürk Bulvarı Üzerinde Lüx Konut Projesi Yaklaşık Maliyeti 17.669,834 TL

3- Kızılırmak Kenarı Islah Projesi Konya Ovası Projesi (KOP) Maliyeti 5.000.000 TL

4- Çevre Yolu Atatürk Bulvarı Üzeri Bisiklet Yolu Projesi Yaklaşık Maliyeti 1.534.776 TL

5- Güneş Enerji Santrali (GES) Projesi

6- Doğal Gaz Projesi

7- Dar Gelirli Konut Projesi

8- Kapalı Pazar Yeri Projesi

9- Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Sunmuş Olduğumuz Projeler Kapsamında

--- 1 Adet Vidanjör

--- 1 Adet Çöp Toplama Aracı

--- 500 Adet Çöp Konteynırı Projesi 10.01.2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Sunulmuştur.

Ayrıca projelerimiz arasında Sosyal Yaşam Sahaları, Bisiklet, Yürüyüş yolları Çocuk Oyun Parkları, Bireysel Sporlar Merkezi projeleri gibi kadın ve çocuklara yönelik sosyal ve sportif yaşamı geliştirecek projeler; de bulunuyor.

DAHA MODERN BİR GÜLŞEHİR

İlçemizin önemli yerlerinden olan ve iç Anadolulun en büyük mesire alanlarından  Sadabad Parkının Kızılırmak kenarına Konya Ovası Projesi (KOP)  kapsamında Kızılırmak deltası kuş cenneti planlayarak Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlık Bölümü ile ortaklaşa yapılan KOP projesiyle Gülşehir'i cazibe merkezi haline getireceklerini kaydetti.