Süpürge Değmedik Mahalle ve Sokak Kalmayacak

Mahalle Mıntıka Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Gülşehir Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından Fatih Mahallesi ve Açıksaray Mahallelerinde mıntıka temizliğine devam ediyor.

Gülşehir Belediyesi tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen mıntıka temizlikleri daha önce de Karavezir, 400 evler, Oruç Reis Mahallelerindede gerçekleşmişti. İlçe Halkımızın daha temiz ve yaşanılabilir bir çevrede yaşaması için 24 saat hizmet veren Gülşehir  Belediyesi, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.
       Gülşehir Belediyesinin mahallelerde mıntıka temizliklerine devam ettiğini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Şehrimizin Cadde, Sokak ve yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz cadde ve sokak aralarını süpürerek temizliyor.

Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.
Ayrıca, Talep ve öneriler için oluşturduğumuz 0 533 190 19 02 numaralı WhatsApp  hattımıza vatandaşlarımız, günün 24 saati ya da [email protected]  adresine e-mail yoluyla önerilerini bildirebilirler. ” dedi.