Gülşehir'i Geleceğe Taşıyoruz

Gülşehir Belediyesi Şantiye Gibi Çalışıyor

Kanalizasyon Malzemeleri Geldi

Belediyemizin alt yapı hizmetlerindeki en büyük projelerinden olan 26.548.251.71 TL'lik kanalizasyon ve temiz su şebekesi için malzemeler şantiye alanına gelmeye başladı. Tırlarla gelen Malzemeler şantiyeye alanına indirildi.

12.07.2016 tarihinde ilçemizin Kanalizasyon ve Temiz su alt yapı ihalesi İller Bankasında yapılmıştı. Daha önce 2017 projeleri kapsamında projelendirdiğimiz kanalizasyon ve su isale hattının ihalesini alan TÜREM İnşaat ve İller Bankasın Kayseri bölge Müdürü ile birlikte yer teslimi yapılmıştı.

Konu ile ilğili Başkan Arısoy yapmış olduğu açıklamada yaklaşık 26 Milyon keşif bedelli kanalizasyon ve su isale hattı inşaatı ile ilğili yer teslimini iller bankası yönetimi ile birlikte türem inşaata yaptık. Yer teslimini alan müteahhit malzemelerini şantiye alanına getirerek kısa bir zaman içerisinde çalışmalara başlayacaktır. Kanalizasyon ve Temiz su alt yapı çalışmalarının 450 günde tamamlanması öngörülmektedir.

Her Şey Söz Verdiğimiz Gibi

Gülşehir'in Ciğerlerine 20.000 Fidan Daha Hayat Verecek.

Gülşehir Belediyesinin yeşil alan çalışmaları sürüyor.

Çalışanlar mahallesi kepez mevkii başta olmak üzere park ve bahçelerde kullanılmak üzere 20 bin Taflan, Dişbudak, Kekik, Biberiye, Orman Sarmaşığı, Amerikan Sarmaşığı,Yeşil Mazı, Altuni Mazı, Ateş Dikeni, Dağ Muşmulası, Hatmi, Kadın Tuzluğu, Kurt Bağrı fidanlarını toprakla buluşturacağız. Gülşehir Belediyesi, Park Bahçe ekiplerimizin çalışmaları kapsamında 20 bin fidanın Kepez Mevkisine dikimini gerçekleştireceğiz.

Yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz İlçemiz Genelinde Kış aylarında tuzlama ve kar küreme esnasında bozulan ve yama gereken yollarda gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte Çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Son olarak Fatih Mahallesi, Oruç Reis Mahallesi ve Karavezir Mahallelerinde yapılan yol çalışmalarında Fen işleri ekiplerimiz tarafından tamamlandı.

Son 3 yılda İnsan odaklı belediyecilik anlayışının en güzel örneğinin Gülşehir’de yaşandığını kaydeden Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Çalışkan bir ekiple çalışmanın faydalarını her geçen gün daha iyi görmekte olduklarını belirterek,“Tüm ekiplerimiz tam bir uyum içerisinde ve büyük bir azim ile çalışıyor. Soğuk hava şartlarına karşın temizlik işlerinden, fen işlerine, su işlerinden kademe birimimize kadar her birim üzerine düşen görevi fazlası ile yerine getiriyor dedi.

“DAHA TEMİZ BİR GÜLŞEHİR İÇİN”

Belediyemiz Temizlik İşleri ekiplerinin de daha temiz bir Gülşehir için emek verdiklerini ifade eden Başkan Arısoy, “Şehrimizin Cadde, Sokak ve Yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz İlçe genelinde tüm cadde ve sokak aralarını tek tek süpürerek temizliyor.

Belediyemiz sınırlarındaki bütün ana cadde ve sokaklardan her gün düzenli olarak çöp toplanıyor. Şehrimiz ana arterleri, sokak ve mahallelerimiz süpürülüyor. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı olarak çalışmakta olan çöp süpürme aracı ile gün içerisinde şehrimizdeki cadde ve sokaklar periyodik olarak süpürülüyor. Yaptığımız bu temizlik hareketi ile hem görüntü kirliliği ortadan kalkıyor, hem de şehrimiz daha temiz bir görüntüye kavuşuyor.
Ayrıca, Talep ve öneriler için oluşturduğumuz 0 533 190 19 02 numaralı WhatsApp  hattımıza vatandaşlarımız, günün 24 saati ya da [email protected]  adresine e-mail yoluyla önerilerini bildirebilirler. ” dedi.

Sadabad Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Sadabad Parkında Bulunan Luna Park Alanında Çevre Düzenlemesi ve Peyzaj Çalışmaları Başlatılmıştır.

Kurşunlu Camii Çalışmalarımız Başladı

Şehrimizin Medarı iftiharı olan Kurşunlu Camii bahçesinde zemin düzenlemesi ve cenaze namazı kılınan alanın genişletme çalışması başlatılmış olup 2017 yılı içerisinde bitirilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır.