Gülşehir Belediyesi Şantiye Gibi Çalışıyor

Kanalizasyon Çalışmaları Fatih Mahallesinde;

Belediyemizin alt yapı hizmetlerindeki en büyük projelerinden olan 26.548.251.71 TL'lik kanalizasyon ve temiz su çalışmaları fatih mahallesinde devam ediyor.

“DAHA TEMİZ BİR GÜLŞEHİR İÇİN”

Belediyemiz Temizlik İşleri ekiplerinin de daha temiz bir Gülşehir için emek verdiklerini ifade eden Başkan Arısoy, “Şehrimizin Cadde, Sokak ve Yollarının daha temiz ve daha kullanılır olması için temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Temizlik ekiplerimiz İlçe genelinde tüm cadde ve sokak aralarını tek tek süpürerek temizliyor.

Kurşunlu Cami Bahçe Düzenleme Peyzaj Çalışmaları

Belediyemiz tarafından, Kurşunlu camii çevresi güzelleştirme ve yenileme çalışmalarında 27.03.2017 tarihli çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor.

Kepezde Fidanlar Toprakla Buluşuyor
Gülşehir Belediyesinin yeşil alan çalışmaları sürüyor.
Çalışanlar mahallesi kepez mevkinde 20 bin Taflan, Dişbudak, Kekik, Biberiye, Orman Sarmaşığı, Amerikan Sarmaşığı,Yeşil Mazı, Altuni Mazı, Ateş Dikeni, Dağ Muşmulası, Hatmi, Kadın Tuzluğu, Kurt Bağrı fidanları toprakla buluşuyor.

Sadabad Parkı Çalışmaları Devam Ediyor

Sadabad Parkında Bulunan Luna Park Alanında Çevre Düzenlemesi ve Peyzaj Çalışmaları Başlatılmıştır.