Avanos'tan Gelen Greyder ile Bağ ve Tarla Yolları Onarıldı.

Tuzköy mahallemizde bozulan tarla ve bağ yolları Avanos Belediyesi’nden gelen greyder ile açıldı. Tuzköy mahallemizde Damönü, Akça ağıl, Hemit yolu Çakırcan Yolu, Karaburna Yolu, Çapul mevkilerinde yağmur ve kardan etkilenen tarla yolları Avanos Belediyesinin Greyderi ile açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.
Başkan Arısoy, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce’ye teşekkür ederek ‘’ Belediye dayanışması böyle olur. Greyder ve operatörünü hiç düşünmeden ilçemize gönderen Avanos Belediye Başkanı inceye . Bu gibi durumlarda hiç düşünmeden yardım yapacağını da ileten Başkan İnce’ye, bizimde her türlü yardım ve desteğe hazır olduğumuzu ilettim. Belediyecilik budur. Amacımız hizmetse, yardımlaşarak çalışmalıyız.’ Dedi.