Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor.

İlçemizin geleceği için alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gülşehir Belediyesi, kanalizasyon çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çayır Mahallesi ve Çalışanlar Mahallesi Kızılırmak Caddeleri mevkiinde devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, çalışmalar hakkında firma yetkilileri ile görüştü. Gülşehir’de örnek bir belediyecilik anlayışı sergilemek için ekiplerimizle birlikte devam eden çalışmalarımızı titiz bir şekilde inceleyerek yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için yapılan alt yapı çalışmaları ilçemizin her alanında farklı yoğunluklarla devam etmektedir. Büyüyen Gülşehir’in alt yapı ve üst yapı sorunlarını önemsiyoruz. Bu doğrultuda amacımız gerekli desteği vererek sorunların çözümü için çalışmaları tüm hızıyla devam ettirmektir ‘ dedi.