Mühendislerimiz Kanalizasyon Hattını Test Etti

Belediye inşaat mühendislerimiz  Kızılırmak caddelerinde biten kanalizasyon hattının kontrolü gerçekleştirildi.

Gülşehir altyapı kanalizasyon ve içme suyu projesinin tamamlanan kısmı test aşamasından geçiriliyor. Gülşehir Emniyet Müdürlüğü önünden başlatılan kanalizasyon çalışmasının ilk etabını oluşturan ana caddelerdeki kapanan boruların testleri yapıldı.

Nevşehir, Kızılırmak, Mehmet Akif Ersoy Caddeleri ile Emniyet Sokak da yer altında döşenen boruları İller Bankası tarafından görevlendirilen mühendisler ve belediyemiz mühendisleri ile beraber, kamera sistemi ile test ettiler.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye İnşaat Mühendisi Samet Ercan, yapımına başlanılan altyapı çalışmalarının bitirilen kısımlarında kanalizasyon hatlarının kontrolü, kameralı robotlar tarafından yapılarak test edildiğini söyleyerek.