Başkan Arısoy Ana Caddemizi Halka Sordu

KIZILIRMAK CADDEMİZİ VATANDAŞIMIZA SORDUK..

Gülşehir Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, ilçemizde yoğun bir tempoyla devam edilen çalışmalar hakkında halkımızı bilgilendirerek, ana caddelerimiz üzerinde yapılacak olan çalışmalar için vatandaşlarımıza İlçemiz Öz Köprüsünden Adalet Sarayı önüne kadar Kızılırmak caddesi üzerin de yapılması planlanan çalışmaları hakkında halkımıza anket sundu.  215 Kişi ile bire bir görüşme yapan personellerimiz yapmış oldukları ankette Vatandaşlarımıza Eski Belediye Binası Önünden Gülşehir Adalet Sarayına kadar olan bölümde orta refüjlerin kaldırılıp kaldırılmayacağını sordu,

Ankete Katılım gösteren 215 kişiden 122 kişi orta refüjlerin kaldırılmasını isterken 93 kişi kaldırılmasın dedi.

Gülşehir Öz Köprüsünden Adalet Sarayı önüne kadar olan bölümde sıcak asfalt çalışması yapılsınmı seçeneğine Ankete katılım gösterenlerden 184 kişi Sıcak Asfalt isterken 31 kişi ise kilitli parkeden yana tercihini kullandı.

Alt yapı Kanalizasyon, temiz su ve Doğalgaz çalışmalarının ardından bozulan yaya yolları ve kaldırımlara Andezit Taşımı yoksa kilitli parke çalışmalarından hangisi diye sorulan sorumuza ise 156 kişi Andezit taşı derken 59 kişi ise tercihini kilitli parkeden yana kullandı.

Anketimizin son sorusu ise Gülşehir Belediyemizin çalışmalarından memnunmusunuz sorumuza 197 kişi yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu belirtirken 18 kişi ise Çalışmalardan memnun olmadığını belirtti.