Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Pazar Esnafını ziyaret ederek önümüzdeki aylarda taşınmayı düşündüğümüz kapalı Pazar yeri için Pazar esnaflarınında görüşlerini dinleyen Başkan Arısoy alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Arısoy, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Pazarcı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Arısoy, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. Esnaf ile sohbet ederek dertlerini dinleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’a pazar konusunda ve diğer konularda isteklerini dile getiren esnaflar, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini de dile getirdiler.  Esnaf, Başkan Arısoy’un kendilerini ziyaret etmesi ve Gülşehir’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürüde teşekkür etti.

Pazar tezgahlarını tek tek dolaşan Başkan Arısoy, vatandaşlarla da bir araya gelerek, sohbet etti.