Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy mesajında ‘ On Bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı, aynı inancın neşesinde bizleri birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren; bizleri yeniden biçimlendiren ahlak ve fazilet ölçüleriyle, yeniden canlandırdığımız dostluk, kardeşlik ve komşuluk ilişkileriyle, hiç şüphesiz son derece verimli bir ay olmuştur’ dedi.

Başkan Arısoy ayrıca’ Ülkemizde yaşanan olaylar , her zamankinden daha çok kardeşliğe, birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuzu gösteriyor. Bayramların vesilesiyle toplumumuzun bütün kesimleri arasındaki bağları güçlendiren, gelecek için bizleri umut kaynağı olan, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı günlerdir. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde  yaşanmasını temenni ediyorum.

Ramazan Bayramının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum’ dedi.