TOKİ Göbeğindeki Güller Çapalanıyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Ekipleri, TOKİ Göbeğindeki kavşak ve orta refüjlerde diktiğimiz güllerin diplerinin çapalanması, yeşillendirilmesi ve düzenlenmesi çalışmalarını sürdürüyor.
        Yaz aylarına girdiğimiz şu günlerde şehrimizi güzelleştirmek amacıyla çevre düzenlemesi çalışmalarına hız veren Belediyemiz park bahçe ekiplerimiz, orta refüjlerin damlama sistemini bitirerek çapalamasına geçtiler.
        TOKİ Göbeğindeki orta refüjleri baştan sonra elden geçiren Park ve Bahçelere bağlı ekiplerimiz, yabancı otlardan arındırdıkları orta refüj ve göbeklerdeki gülleri çapalama yaparak çiçeklendirme işlemini gerçekleştiriyor. Orta refüjleri titizlikle temizleyen ekiplerimiz, kaldırımların kenarlarında biriken çöpleri de ortadan kaldırıyor.