Yarım Asırlık Alt Yapı Değişiyor

Gülşehir Belediyesi tarafından sürdürülen alt yapı ve doğal gaz çalışmaları ilçemiz de son hızıyla devam ediyor.
Gülşehir Belediyesi yer altı ve yer üstü olmak üzere büyük projelerini bir bir hayata geçiriyor. Gülşehir’ın alt yapısı yenilenirken, ortalama 50 yıllık aspes, paslı beton borular, yeni sistem borularla değiştiriliyor. Yapılan çalışma sonrasında Gülşehirde şebeke suyu hissedilir derecede değişim gösterecek.                        Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Daha yaşanabilir bir ilçe hedefiyle hareket ettiklerini belirten Başkan Arısoy, "İlçemizin geleceğini oluşturan projeler hayata geçerken oluşan şantiye görünümü için hemşerilerimizden anlayış ve sabır bekliyoruz. Projelerimiz ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hattın yenilenmesinin ardından içme suyunda hem tasarruf hem hijyen sağlayacağız Çalışmalarımız esnasında borular değiştirilirken su kesintileri yapıyoruz, geçici de olsa yapılan su kesintileri nedeniyle Gülşehir halkından özür diliyoruz . Kızılırmak caddesi ile Nevşehir caddelerinin asfalt ve havuzlu meydan düzenleme çalışmalarımız bitince inşallah Gülşehir daha modern daha yaşanabilir bir hale gelmiş olacaktır" dedi.