BAŞKAN ARISOY VE MECLİS ÜYELERİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, meclis üyeleri ile birlikte ilçemizde devam eden çalışmalarını inceledi.
Meclis Üyeleri ile birlikte ilçede devam eden Alt yapı çalışmalarını, Kapalı Pazar yeri Çatı kaplama ve  doğal gaz çalışmalarını inceleyen Başkan Arısoy, çalışmaların planlanan şekilde hızla devam ettiğini belirterek, Ana caddelerimizin alt yapılarını bitirerek  2017 yılı içerisinde Nevşehir caddemize sıcak asfaltın atılacağını söyledi.
Meclis üyelerimiz ile birlikte yapılan çalışmaları tek tek yerinde inceleyerek, etkili ve isabetli kararlar verebilmek için çalışmalar yapıyoruz. İlçemizin nakış nakış işlenmesinde meclis üyelerimizinde imzaları var. Bu çalışmaların hepsinde  meclis üyelerimizin ve çalışan personelimizin emekleri, alın terleri var.” dedi.