GÜLŞEHİR´DE BAYRAM TEMİZLİĞİ

Gülşehir Belediyesi Park Bahçe Ekiplerimiz, yaklaşan Kurban bayramı öncesi ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına hız verdi.

Gülşehir Belediyesi Park Bahçe ekiplerimiz bayram mesaisine erkenden başladı. 7/24 çalışma yapan ekiplerimiz rutin hizmetlerinin yanı sıra takviye ekiplerle ilçeyi bayrama yakışır bir hale getiriyor. BAYRAM SABAHINA KADAR

Eşsiz doğal güzelliklerine sahip Gülşehir’de temiz çevre sağlanması adına yürütülen çalışmalarda çöplerin toplandığı konteynerlerin bakım ve temizlikleri de Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Özellikle sıcak yaz günlerinde dezenfekte edilerek koku ve sinek oluşumunun önüne geçilmesi amacıyla yıkama çalışmaları bayram sabahına kadar sürecek.

BİZE ULAŞIN

Belediye İşçi Çavuşu Ercan Özbek, “Temiz bir Gülşehir için Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy’un talimatları doğrultusunda ekiplerimiz görev ve sorumluluklarının bilincinde hareket etmektedir. Kurban bayramı öncesi her mahallede temizlik çalışmalarımız hızlanarak adeta bir bayram temizliği havasına büründü. Vatandaşlarımız mahalleleri ile ilğili talep ve isteklerini 0384 411 30 03 (120) Fen İşleri Müdürlüğü ve 0533 190 19 02 Numaralı Whatsap hattından bizlere ulaşması yeterli” dedi.

ÖNEM KAZANIYOR

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Gülşehir Belediyesi’nin tüm birimleriyle üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiğini hatırlatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini sürekli artıran hizmetlerimiz Kurban Bayramı öncesinde daha da önem kazanıyor. İşte bu noktada daha duyarlı bir şekilde hareket ediyoruz. Bu bayramda Gülşehir’de bulunan her vatandaşımız güzel bir bayram geçirecek” dedi.