BAŞKAN ARISOY DOĞAL GAZ TERFİ İSTASYONUNU İNCELEDİ

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Doğal Gaz Terfi İstasyonunda devam eden çalışmaları Bölge Müdürü Mürsel Parlak, Operasyon Yöneticisi Emre Gürler ve İşletme Müdürü Özenç Gezgin ile beraber yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılında başlatılan doğalgaz terfi istasyonunda devam eden çalışmaları incelemek için Bölge Müdürü Mürsel Parlak, Operasyon Yöneticisi Emre Gürler ve İşletme Müdürü Özenç Gezgin ile beraber yerinde inceledi. Başkan Vahdi Arısoy, Kapadokya Enerya Gaz tarafından yürütülen çalışmaların planlanan şekilde hızla devam ettiğini belirtti.

Karavezir Mahallesi Kızılırmak caddesindeki doğalgaz döşeme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Kapadokya Enerya gaz Bölge Müdürü Özenç Gezgin’den de bilgiler aldı.