Vatandaştan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Personeline Teşekkür

Vatandaştan Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve PersonelineTeşekkür

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy gerçekleştirdiği hizmetlerle gönüllerde taht kurmaya ve vatandaşın gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Böyle bir hizmeti hiç görmedik

Gülşehir’de gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarından dolayı Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a teşekkür eden vatandaşlar; "Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz Başkanımızdan ve personellerinden Allah razı olsun, bu hizmeti bize sundukları için çok teşekkür ederiz. Yapılan hizmetler inkar edilemez.

Vatandaşların takdirini toplayan personele teşekkür eden Başkan Arısoy,  “Vatandaşımızın takdirini kazanmak bizleri onurlandırıyor. Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her anda Gülşehir Belediyesi olarak onların yanında ve hizmetinde olmaya gayret ediyoruz dedi ve Fehmi Saygılıya plaket verdi.”