Gülşehir’e modern caddeler geliyor.

Yol medeniyettir, sözü Gülşehir’de hayat buluyor. Gülşehir alt ve üst yapı çalışmalarıyla modern bir ilçe  haline getiriliyor.

Başkan Vahdi Arısoy döneminde projelendirilip hayata geçirilen alt yapı çalışmaları büyük bir hızla devam ederken alt yapı çalışmalarının bitirildiği ana caddelerde, sıcak asfalt, orta refüj ve yağmur suyu drenaj çalışması yapılıyor.

Sıcak asfalt bordür ve orta refüj çalışmalarının yapıldığı Nevşehir caddesinde Belediyemiz park bahçe ekiplerimiz tarafından da orta refüj hazırlıklarıda hummalı bir şekilde devam ediyor. İlçemizin prestijli caddelerinden olan Nevşehir Caddesi’ni daha güzel bir görünüme kavuşturmak adına park bahçe ekiplerimiz orta refüj peyzaj düzenleme çalışmasına dolgu yaparak başlıyor.