Karavezir Mahallesi Alparslan Caddesindeki Kanal Sorunu da Çözülüyor.

Gülşehir Belediyesi şehir genelindeki Temiz su ve kanalizasyon şebekelerinde başlattığı yenileme ve yeni hat döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam ediyor. Bu kapsamda Karavezir mahallesi Emniyet sokak’ta projesi çizilmeyen  yeni yerleşim alanlarında kanalizasyon ve su hattı döşeme çalışması yapılıyor.

Sağlıklı su ve kanalizasyon hatlarıyla vatandaşın daha yaşanabilir bir Gülşehirde yaşaması için çalışan Gülşehir Belediyesi ilçe genelindeki alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Karavezir mahallesi emniyet sokaktaki bazı yeni yerleşim alanlarının alt yapı projesinde yer almadığından dolayı yıldırım sokaktaki evlerimize yeni kanal bağlantıları yapılamamıştı. Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy belediye inşaat mühendisi Samet Ercan, Belediye Çavuşu Ercan Özbek ve Alt Yapı Müteahhit Firma Sorumlusu Ali Can Beyazyıldız ile mahallede incelemelerde bulunarak proje aşamasında çizimi unutulan meskenlerimizin kanal bağlantılarını yapma kararı ald��lar. Altyapı sorunlarına müdahale edildiğini belirten Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ‘’ Gün geçtikçe büyüyen, değişen ve gelişen Gülşehirde yeni yerleşim alanları oluşuyor. Oluşan yeni yerleşim alanları da altyapı ihtiyacını beraberinde getiriyor. Bizde bu kapsamda mahallelerimizin içme suyu ve kanalizasyon hattı ihtiyacını karşılamak için yeni hatlar döşüyoruz’’ dedi.