Nevşehir Pazarcılar Odası'ndan Başkan Arısoy'a Ziyaret

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Gülşehir'de yapımı tamamlanan kapalı Pazar yerine taşınma  ve pazar esnafı vatandaşlarımızın talepleri görüşüldü. -

Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Özmen ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Gülşehir Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette pazarcı esnafı kapalı Pazar yeri çalışmaları hakkında görüş, öneri ve taleplerini de sundu.

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, ziyaret hakkında yaptığı kısa değerlendirmede, Gülşehir'de önümüzdeki haftalarda açılışını yapmayı planladığımız kapalı pazar yeri ile ilğili ve Pazarcı kardeşlerimizin sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Gerek kendileri için gerek Gülşehirimizin ticari ve ekonomik hayatı için yapılabilecek çalışmaları ele aldık. Esnafımıza işlerinde kolaylıklar ve hayırlı kazançlar diliyorum. ” ifadelerine yer verdi.