SU DEPOSU İNŞAATI BAŞLATILDI

Kepez mevkiindeki temiz su depomuz tadilata alındı.

İlçemizin su ihtiyacının daha verimli olarak karşılanabilmesi için kepez mevkiinde su depomuzun tadilatına başlanıldı. Temiz su depomuzun işlev kazanması ile yoğun su kullanımı yaşanan günlerde üst katlarda oluşan basınç sorunu artık yaşanmayacak.

Su deposunun mekanik kısmını oluşturan giriş - çıkış, tahliye ve terfi merkezine bağlanan yeni ana borular monte edilerek kullanıma sunulacak. Su deposunda  ayrıca otomatik klorlama sistemide olacak.

Su Depolarımızda ; depoların mekanik kısımlarını oluşturan giriş-çıkış, tahliye ve terfi merkezine bağlanan; ana borularının yenileme çalışmaları da tamamlandığında. İlçemizde bulunan su depoları tam kapasite ile dolu olup ; ilçe halkımızın su ihtiyacını tamamen karşılamaktadır.