Alt Yapı Çalışması Biten Tuzköy Yolunda Belediye Fen İşlerimiz Tarafından Yol Çalışmaları Başlatılıyor.

Alt Yapısı Biten Rampa Yollar Parke Taşlarıyla Güzelleşiyor

Gülşehir Belediyesi alt yapısı tamamlanmış olan sokak ve caddelerde yol yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Haftalık Programlar dahilinde yürütülen çalışmaların akabinde Cumhuriyet Mahallesi, Ümit Caddesi (Tuzköy bayırı) Oruç Reis  Mahallesi Ertepe Sokak ve 400 Evler Mahallesi Sevim Erdoğan Öz okul yolu (Çat Bayırı)’na yol çalışmalarına başlanıldı.  Çalışanlar Mahallesi’de kilit parke taşı döşenen yollar yeni görünümüyle vatandaşların beğenisini topladı.

Gülşehir Belediyesi mahallerindeki sorunları birer birer çözüme kavuşturmaya devem ediyor. Fen İşleri özverili ile yürüttüğü çalışmalarda Ana yollara bağlanan ara yolların çalışmalarını bitirerek rampa ve bayır olan ilçemiz girişimdeki yolların tadilat ve yeniden döşeme işine başlıyorlar.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, alt yapısı tamamlanmış ve bozuk olan tüm yollarda parke taşı döşeme çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Mahallelerimizde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren vatandaşlarımız da çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve Belediye Çalışanlarına teşekkür etti.