Gülşehir Tarihinde Böyle Çalışma Görülmedi

Gülşehir’in dört bir yanını şantiye alanına dönüştürerek yeni yatırımları vatandaşla buluşturan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Nevşehir Caddesinde pmt, asfaltlama, bordür ve refüj çalışmaları da gerçekleştirdi.

Fen İşleri’ne bağlı 3 ayrı ekiplerimiz bu kapsamda ana caddelerimizde yoğun mesai harcıyor. Ekiplerimiz asfalt çalışmalarının yapıldığı Nevşehir caddesinde ana caddeye bağlanan ara yolların kilitli parke taşlarını döşeyerek yolun daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

Ekiplerimiz Çalışıyor

Ana arterlerimize atılan pmt, asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, ‘’Gülşehir Belediyesi tarihinde görülmemiş bir çalışma sergileyerek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma çabası içerisindeyiz ve sunuyoruz.

Nevşehir ve Kızılırmak caddelerini yeni yüzüyle, pmt, sıcak asfaltla beraber inşallah önümüzdeki günlerde hizmete açacağız’’ dedi.

‘’Yollarımızın kalitesini artırmak ve standartları yükseltmek adına yoğun bir tempoyla çalışıyoruz’’ diyen Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Ana Caddelerimiz üzerindeki çalışmalarımızın son kısmı olan sıcak asfalt ve refüj çalışmalarımız hızla devam ediyor, inşallah iki haftaya Nevşehir Caddemizin loğar kapaklarını ve yol çizgilerini tamamlayarak yollarımızı halkımızın hizmetine açacağız.

Nevşehir Caddesi üzerinde yapılan çalışmalar çerçevesinde belediyemizin daha önce öz kaynakları tarafından alınan çöp konteynırları daha fazla zarar görmemesi açısından toplatılan konteynırlarımız tekrar yerlerine belediyemiz zabıta ekipleri tarafından dağıtılıyor.