Gülşehir Belediyesi, Gülşehir Halkına Yakışır Bir Şekilde Çalışıyor

Gülşehir’i daha modern ve kaliteli yollarla kavuşturmayı hedeflediklerini belirten Başkan Arısoy Yaklaşık 6 aydır alt yapı ile uğraşıyoruz. Sizleri biraz rahatsız ettik. Toz oldu, ,çamur oldu, trafik sıkıştı ama bu çalışmalarla ilçemizin Gülşehir’imizin 50 yıllık alt yapı problemini çözdük. Avrupa standartlarında asfaltlarla ana yollarımız kaplayıp andezit taşlarla kaldırımlarımızı yapıcağız.

Belediye hizmetlerini insan odaklı çalışma prensibi ile sürdürdüklerini belirten Başkan Arısoy “Şehrimizde yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve şehrimizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. Gülşehir’i yaşanabilir ve modern bir ilçe olarak gelecek nesillere teslim etmek bizim asli görevimiz ve bunun içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye belirtti