EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİTİ İÇİN SON GÜN 30 KASIM

Gülşehir Belediyesi olarak mahallelerimize en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizin tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarımız ile tertemiz bir Gülşehir oluşturuyoruz.
Gülşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizin temel kaynağı olan emlak ve iş yerleri çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri 30 Kasım 2017 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerin, ödemelerini bu tarihe kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 30 Kasım 2017 tarihinden sonra ödenecek emlak vergileri ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunen gecikme faizi uygulama zorunluluğu bulunmaktadır. Mükelleflerin mağdur olmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımız vergilerini belediyemiz veznesine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekler.
Ayrıca ilan reklam vergisi vermek isteyen vatandaşlarımız, vergilerini belediyemiz veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekler.”