Gülşehir Belediyesi Şefaflaşıyor

Gülşehir Belediyesinin belediyeye ait kum ocağı işletmesinde 16 metre uzunluğunda 80 tonluk elektronik Tır kantarı kuruldu. Özellikle kum kamyonlarının ağır tonajlı yola çıkmamasında önleyici özelliğe sahip olan elektronik kantarla kamyonlara ve tırlara yüklenen kumlar bilgisayar ortamında rahatça izlenilebilecek. Bu kantar sayesinde ağır tonajlı kamyonlar yola çıkamayacak birde daha önceden kepçe ile satılan kumlar tartılarak satılacak ve kantarın hafızasında ne kadar kum satıldığı back up(yedek) ortamında izlenilebilecek. Bu durumda kum ocağında çalışanları zan altında bırakmadan şeffaf bir ortam oluşacak. Bilgisayarlı ve elektronik özelliklere sahip kantar vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.