Gülşehiri Güzelleştiriyoruz...

Gülşehir Belediyesi'nin Kent estetiğine yönelik yeşillendirme projeleri ara vermeden devam ediyor. Halkımızın büyük beğenisini kazanan Açıksaray çevre düzenlemesinden sonra şimdide Nevşehir yolu kum ocakları girişindeki orta refüj ve göbek ile kum ocakları yolundan başlayarak Nevşehir yolunun her iki tarafı ağaçlandırılacak. Açıksaray göbeğinin yanı sıra çevre yolu ve şehir içinde de yeşillendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarını devam ettiren Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy beraberinde Nevşehir Orman İşletme Müdürü Aykut Satırlı ile Açıksay kavşağı ve Kum ocağı yol kavşağında incelemelerde bulunarak bölgenin ağaçlandırılması için çalışmaların hız kazanacağını ve ara vermeden devam edeceğini belirtti. Park ve Bahçeler Ekiplerimiz  tarafından yapılan çalışmalarda ilçemizin giriş ve çıkışları halkımızın ve ilçemizi ziyaret eden turistlerin yeşil bir Gülşehir ilk intibası olacak.
            Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, sadece alt yapı, üst yapı, yatırım hamleleriyle değil, ilçemizin her yönü ile güzelleştirecek ve kent estetiğini öne çıkaracak önemli çalışmalar da yaptıklarını vurgulayarak, Çevre Yolu Yürüyüş ve Bisiklet yolunun Karavezir mahallesinden başlayarak çevre yolu ile devam edip Açıksaray kavşağına kadar ilerleyecek şehrimizin imajını değiştirecek olan projelerimizi sırasıyla bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız dedi.