Sıcak Asfalt

400 evler Mahallesi çat kasabası yolunda 4500 m2 sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. İlçemiz 400 evler mahallesine daha önce başlanılan  çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Gülşehir  Belediye Başkanı Vahdi ARISOY” Bölgenin daha önceden bordür çalışmalarının tamamladıklarını kaldırımlarınında renkli taşla döşenecegini bildiren Arısoy hedeflerinin daha modern bir Gülşehir  inşaa etmek olduğunu Gülşehir halkının daha iyi bir ortamda yaşaması için gerekli tüm hizmetlerin belediyemizce verileceğini ve Çat ile Gülşehir’in bağlantısını sağlayacak yolun Gülşehir’i en iyi şekilde temsil etmesi gerektiğini vurgulayarak çalışmaların daha hızlı bir şekilde devam edeceğini  ilçemizde sürdürdüğümüz çalışmalarımız her geçen gün artarak devam etmektedir. Hedefimiz ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirmektir. Bu kapsam da mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapısı ve üst yapısı tamamlanmış olan cadde ve sokaklarda gerek parke gerekse sıcak asflat çalışmalarımız, devam etmektedir” söyledi.