Lale ve Gül Bahçesi

Sadabad parkı içerisinde uygulamaya koyduğumuz lale ve gül bahçesinde 10 farklı renk ve 10 ayrı adadan oluşan lale bahçesine yaklaşık 20.000 lale soğanı toprakla buluşturulmuştu. Lalenin bütün renklerinden lale bahçesi hemen yan tarafına da gül bahçesi yapılmıştı.Aynı zamanda organik büyük bir bahçe yapılarak vatandaşlarımızın çok cüzi bir ücretle sepetini organik bahçesinden kendisi dolduracak.  Belediye Park Bahçe Ekiplerimiz tarafından Sadabad parkınında oluşturduğumuz lale ve gül bahçelerinde dikilen laleler açmaya başladı.

Lale soğanlarının açmasıyla birlikte Sadabad'da renk cümbüşü yaşanıyor. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte can bulan laleler  adeta bir renk festivali oluşturuyor. Ayrıca Gülşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri orta refüjlerde, park ve bahçelerde çiçeklendirme, yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını da sürdürüyor.