Gülşehir Belediye Spor Gol Oldu Yağdı.

Bu yıl 1. Amatör Ligine çıkmayı hedefleyen Gülşehir Belediye Spor Kalaba İzci Sporu Gökhan Büyüksungur 5, Latifin 2, Ali bilğü 2 ve Barışın golleri ile 10-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

10.04.2016 Pazar Günü ilçe stadımızda oynanan maçı Gülşehir Belediye spor tarihi bir farkla yenerek yoluna kayıpsız devam eden futbol takımımız 16.04.2016 tarihinde Nevşehir 2 nolu çim sahada oynanacak olan Nevşehir Eğitim spor mücadelesi öncesi moral depoladı. Maç sonrası Belediye Başkanımız Sn Vahdi Arısoy'un iki takım futbolcuları'nada teşekkür ederek  sadabad parkında iki takım sporcularına yemek ikram etti. Futbolcularımızı kutlayarak  inşallah sezon sonunda Gülşehir'e şampiyonluk kupasını getireceğimizi söyleyerek futbolcularımızdan söz istedi.