Şampiyon Gülşehir Belediye Spor

Türkiye 2. Amatör Ligi A.Grup’ta zirve mücadelesi veren Gülşehir Belediyespor, bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Gülşehir ilçe stadında Nevşehir Üniversitesi Eğitim spor karşısında 1 – 0 geriye düşmesine rağmen maçtan 4-2 lik skorla ayrılan Kırmızı Beyazlı futbolcularımız, en yakın rakibi Eğitim spor ile arasındaki puan farkını 9’a çıkararak şampiyon oldu.

Maçın ardından soyunma odasında futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden Belediye Başkanımız Vahdi Arısoy, Kulüp Başkanı Raşit Kılıçkaya ve Belediye Encümeni Erol Gümüşsoy Futbolcularımız ile beraber şampiyonluk şarkısı söylediler kutlamanın ardından futbolcularımıza bir konuşma yapan Vahdi Arısoy ; Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum. Spor bizim için önemli, gençlerle sporu ayrıt etmek mümkün değil, Belediye olarak dün olduğu gibi bundan sonrada başarınız için her türlü desteği ve imkânı sizlere sunmaya çalışacağız, sizlerden isteğimiz kötü alışkanlıklardan uzak durup çevrenizde ki arkadaşlarınızı sevdiklerinizi spora yönlendirmektir, zihinde kalmanız sağlıklı olmanız gerekiyor  biz sizlerle beraberiz yaşamınızın hem eğitim hem de spor alanında destekçiniz olacağız” diyerek karşılaşmanın son anlarında sakatlık geçiren futbolcumuza geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.